1.5.15

EL CORATGE DE LES CREUS

Projecte d’investigació artística transdisciplinària iniciat al juny del 2015 al Parc Natural de Cap de Creus (Girona), els objectius del qual giren al voltant de l’ordre simbòlic que habita el cos en relació a l’espai on es duu a terme; l’accés al coneixement intern del paisatge extern; i l’expressió a través del llenguatge poètic on la identitat es torna arquetípica i a on allò que encara es desconeix, es pressent, clarifica i destria, després de ser cuit en secret. Es  tracta de treballar en aquesta línia sensible i subtil on les capes perceptives que emergeixen fent-se canal, ofereixen allò que fa de la intuïció i el concepte esdevinguin una sola cosa. 

Aquesta recerca es basa en la immersió dins l'univers aquàtic i com les visions transcrites a través de les arts visuals i corporals són extensions interiors de l'espai exterior. És un joc de reflexos, on el que és microcòsmic i íntim traspassa i esdevé el coneixement intuïtiu d’allò macroscòpic i universal. 

Les referències que aporten riquesa a aquest projecte es basen tant en l’experiència com a dona en relació a l’entorn com en textos antics de mística, alquímia, ciències naturals - sobretot fauna i flora - i mitologia de la cultura mediterrània.